Fasolka szparagowa z fetą

Fasolka szparagowa z fetą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać zielone fasolki z fetan spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 9 i kosztuje 56 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, fasolę, 1/2 Puchar Kraft pikantny włoski dressing, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z fetą, Fasolka szparagowa w vinegrette z fetą, oraz Fasolka Szparagowa Z Porami I Fetą.

Instrukcje

1
Wrzucić fasolę i cebulę z sosem w dużej patelni; przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Gotować na średnim ogniu 10 do 12 min. lub aż warzywa będą chrupiące-delikatne, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
3
Zdjąć z ognia.
4
Wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
TrudnośćŁatwy
Gotowe W17 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia2
Magazyn