Fasolka szparagowa z fetą

Fasolka szparagowa z fetą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać zielone fasolki z fetan spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 9 i kosztuje 56 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, fasolę, 1/2 Puchar Kraft pikantny włoski dressing, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z fetą, Fasolka szparagowa w vinegrette z fetą, oraz Fasolka Szparagowa Z Porami I Fetą.

Instrukcje

1
Wrzucić fasolę i cebulę z sosem w dużej patelni; przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Gotować na średnim ogniu 10 do 12 min. lub aż warzywa będą chrupiące-delikatne, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
3
Zdjąć z ognia.
4
Wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćŁatwy
Gotowe W17 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia2
Magazyn