Fasolka szparagowa z fetą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać zielone fasolki z fetan spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 9 i kosztuje 56 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, fasolę, 1/2 Puchar Kraft pikantny włoski dressing, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z fetą, Fasolka szparagowa w vinegrette z fetą, oraz Fasolka Szparagowa Z Porami I Fetą.
Instrukcje
Wrzucić fasolę i cebulę z sosem w dużej patelni; przykryć.
Gotować na średnim ogniu 10 do 12 min. lub aż warzywa będą chrupiące-delikatne, często mieszając.