Fasolka szparagowa z cytrynowym winegretem i migdałami
Fasolka szparagowa z cytrynowym winegretem i migdałami to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis z 6 porcjami. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jeśli masz pod ręką migdały, skórkę z cytryny, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Spróbuj Fasolka szparagowa z cytryną i prażonymi migdałami, Fasolka szparagowa z cytrynową bułką tartą i migdałami, oraz Masło cytrynowe fasolka szparagowa z migdałami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do vinaigrette, połączyć sok z cytryny, oliwa z oliwek, Skórka z cytryny i sól i pieprz do smaku w małej misce.
Trzepaczka do połączenia. Odstawić.
W dużym garnku zagotuj 6 ćwiartek osolonej wody.
Dodać fasolkę szparagową i gotować przez 4 protokół.
Fasolę odcedzić i umieścić w naczyniu do serwowania. Wymieszać z winegretem i migdałami i podawać.