Fasolka szparagowa z cukinią
Fasolka szparagowa z cukinią może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 169 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka boczku, cukinia, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 33%. Spróbuj Fasolka szparagowa z cukinią, Kurczak Shawarma z zieloną fasolką i cukinią, oraz Fasolka szparagowa i cukinia z sosem Verte dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować fasolkę szparagową we wrzącej osolonej wodzie na pokrycie, w dużym piecu holenderskim, 10 do 15 minut lub do chrupkiego przetargu.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać cebulę, i smażyć 5 minut lub do miękkości.
Dodaj pokrojoną cukinię, i smażyć 3 do 4 protokół lub do miękkości. Wymieszać w fasoli, boczek, sól, i pieprz, i gotować 2 do 3 minut lub aż dokładnie ogrzane.