Fasolka szparagowa z cukinią

Fasolka szparagowa z cukinią
Fasolka szparagowa z cukinią może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 169 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka boczku, cukinia, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 33%. Spróbuj Fasolka szparagowa z cukinią, Kurczak Shawarma z zieloną fasolką i cukinią, oraz Fasolka szparagowa i cukinia z sosem Verte dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować fasolkę szparagową we wrzącej osolonej wodzie na pokrycie, w dużym piecu holenderskim, 10 do 15 minut lub do chrupkiego przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Drenaż.
3
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać cebulę, i smażyć 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj pokrojoną cukinię, i smażyć 3 do 4 protokół lub do miękkości. Wymieszać w fasoli, boczek, sól, i pieprz, i gotować 2 do 3 minut lub aż dokładnie ogrzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn