Fasolka szparagowa z brązowym masłem
Fasolka szparagowa z brązowym masłem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 125 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, fasola, sól koszerna i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Fasolka Zielona Z Masłem Brązowym, Fasolka Zielona Z Masłem Brązowym, oraz Fasolka Szparagowa Z Brązowym Masłem I Orzechami Pekan.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać fasolkę szparagową i gotować, aż tylko miękkie, 3 do 5 protokół. W międzyczasie roztopić masło na patelni lub małym rondlu na średnim ogniu. Mieszaj drewnianą łyżką, gdy zacznie się spieniać.
Wyjmij masło z ognia, gdy tylko zacznie się złotobrązowe i pachnieć orzechowo, około 1 minuty.
Dodać czosnek, orzeszki piniowe, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Zawirować patelnię na ciepło przez 30 sekund więcej, aby pokryć orzechy. Łyżka mieszaniny na zielonej fasoli i służyć.Uwaga: to danie można częściowo przygotować do 2 dni wcześniej. Fasolkę szparagową blanszować, gotując do miękkości. Zanurz je w lodowej kąpieli, aby zatrzymać gotowanie.
Odcedzić i przechowywać w lodówce, przykryte, aż będzie gotowy, aby dodać mieszaninę masła. Gotować fasolkę aż do ogrzania.