Fasolka szparagowa z bazylią Vinaigrette
Fasolka szparagowa z bazylią Vinaigrette jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 282 kalorie, 4G białka, oraz 24g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka musztardy dijon, oliwa z oliwek, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Spróbuj fasolka szparagowa z bazylią vinaigrette, Arctic Char I Fasolka Szparagowa Z Bazylią Vinaigrette, oraz Sałatka Farro z pomidorami, fasolką szparagową i ciecierzycą z bazylią Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować fasolkę szparagową we wrzącej wodzie na pokrycie 8 minut lub aż chrupiące-przetargu; odcedzić. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Ocet i kolejne 5 składników przerabiamy w blenderze, aż będzie gładki. Po uruchomieniu blendera wlej olej przez górny otwór powolnym, równomiernym strumieniem i przetworz do uzyskania gładkości.
Połączyć fasolę, papryka paski, i cebula.
Wlać vinaigrette na warzywa, podrzucając delikatnie do herbu.
Podawać schłodzone lub w temperaturze pokojowej.