Fasolka szparagowa w cydrze
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Fasolka szparagowa w cydrze może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 187 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz cydr jabłkowy, fasolę, sól i mielony pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Fasolka Szparagowa Z Winegretem, fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, oraz Klon-Cydr Baked Beans.
Instrukcje
Połączyć fasolkę szparagową i cydr w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski; przykryć folią. Gotować w kuchence mikrofalowej na wysokiej przez 5 minut; wymieszać fasolę. Powrót do piekarnika i gotować do miękkości, 5 Więcej minut.
Fasolę wyjąć łyżką szczelinową i przełożyć do miski do serwowania; zamów cydr.
Rozgrzać oliwę z oliwek na małej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać kawałki boczku i cebuli w gorącym oleju, aż cebula będzie miękka, 5 do 10 protokół.
Wlać cydr z zielonej fasoli do patelni; gotować na wolnym ogniu, aż ciecz zostanie zmniejszona, 5 protokół.
Łyżka mieszanki boczku na zielonej fasoli. Doprawić solą i czarnym pieprzem.