Fasolka szparagowa słodko-kwaśna
Słodko-kwaśna fasolka szparagowa zajmuje około 27 minut od początku do końca. Za 34 centy za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis daje 6 porcji z 87 kaloriami , 2 g białka i 4 g tłuszczu każda. Udaj się do sklepu i kup ocet jabłkowy, 2 (15 uncji) puszki zielonej fasolki, cebulę i kilka innych rzeczy, aby przygotować to danie już dziś. 30 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Kilku osobom naprawdę spodobał się ten dodatek. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 0% to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Zielona fasolka z prażonymi orzechami włoskimi i słodką żurawiną , słodkie ciasto wielkanocne z kwaśną śmietaną-lukrem królewskim i pistacjami oraz słodko-kwaśny dip z bakłażana La Nonny są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Smaż boczek na średniej patelni na średnio wysokim ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż się ładnie zrumieni.
Dodaj cebulę i smaż, aż stanie się przezroczysta. Wymieszaj z mąką i smaż jeszcze 2 minuty.
Wlej do garnka ocet i 3/4 szklanki odłożonego płynu z zielonej fasolki.
Dodaj cukier, sól i pieprz i wymieszaj. Doprowadź do wrzenia, zmniejsz ogień do wrzenia i dodaj zieloną fasolkę. Kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż fasolka będzie gorąca.