Fasolka Szparagowa Po Francusku
Fasolka szparagowa w stylu francuskim może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 91 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka bulionu z kurczaka, pieprz, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Spróbuj French String Beans / Green Beans, Tomato & Basil Salad, Francuska Fasolka Szparagowa, oraz Zielona Soczewica W Stylu Francuskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę pokroić na pół wzdłuż. Margarynę rozpuścić na dużej patelni.
Dodaj fasolę i smażyć 5 minut.
Dodać bulion z kurczaka, pieprz i sól. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut.
Połączyć skrobię kukurydzianą z wodą; zalać fasolą. Gotować, podrzucając delikatnie, 1 minuta. Wymieszać z sokiem z cytryny. Tuż przed podaniem posypać prażonymi migdałami.