Fasolka Szparagowa Pieczona

Fasolka Szparagowa Pieczona
Pieczona zielona fasola to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 71 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka pieprzu, fasoli, soli koszernej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Steki zapiekane i sos z zielonego pieprzu z pieczonymi ziemniakami i zieloną fasolką, Fasolka szparagowa z prażoną kukurydzą i zieloną cebulką, oraz Pieczona fasolka szparagowa z pieczonym czosnkiem Aioli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Fasolka szparagowa osuszyć ręcznikami papierowymi, jeśli to konieczne; rozprowadzić na patelni jellyroll.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
3
Skropić oliwą i posypać solą i pieprzem. Użyj palców, aby równomiernie pokryć fasolę oliwą z oliwek i rozłożyć je, aby nie nakładały się na siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
FasolaFasola
4
Pieczemy w rozgrzanym piekarniku, aż fasola lekko wyschnie i będzie miała brązowe plamy, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn