Fasolka Szparagowa Jabłkowo-Bekonowa

Fasolka Szparagowa Jabłkowo-Bekonowa
Fasolka szparagowa Apple-Bacon może być tylko przystawką, której szukasz. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 285 kalorii, 12g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, brązowy cukier, tart jabłko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasolka szparagowa i boczek, Fasolka szparagowa z boczkiem, oraz Fasolka Szparagowa Z Boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, gotować boczek i cebulę na średnim ogniu, aż bekon jest chrupiące. Pozostałe składniki wymieszać. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż jabłko i fasola będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn