Fasolka szparagowa i czerwona cebula pieczona na patelni
Zielona fasola i Pan-pieczone czerwona cebula może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 32 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 14. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, wodę, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z prażoną kukurydzą i zieloną cebulką, Świeża fasola szparagowa i prażona cebula, oraz Pieczona fasolka szparagowa z cebulą i orzechami włoskimi.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotować wodę; dodać fasolę. Gotować 6 protokół lub do crisp-tender.
Odcedzić; utrzymać ciepło.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 8 minut lub aż rumiane.
Dodać bulion; gotować 3 minuty, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać z octem i pozostałymi składnikami. Wymieszać fasolę; przykryć i gotować 2 minuty.
Uwaga: fasolę można w razie potrzeby pokroić na małe kawałki.