Fasolka szparagowa Hawk ' s Nest
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj fasolki szparagowej Hawk ' s Nest. Ten przepis służy 6 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kawałki boczku, pieprz cayenne, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, Makaron Red Hawk z serem i Prosciutto z dżemem malinowym, oraz Captain Kidd ' s Hawk-Crushing Shrimp Rolls dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-calowej patelni na średnim ogniu, pocić cebulę na maśle.
Dodać czosnek i grzyby i saute 2 protokół.
Dodać mąkę i gotować przez 2 do 5 protokół. Powoli ubij w mleku i doprawić cayenne, solą i pieprzem, do smaku. Złóż kawałki boczku.
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Fasolkę szparagową blanszować w osolonej wrzącej wodzie przez 3 do 5 minut.
Wyjąć do lodowej kąpieli na 2 do 3 minut.
Wyjąć z kąpieli lodowej, odcedzić i osuszyć papierowym ręcznikiem, gdy ostygnie. Wrzucić zieloną fasolkę w oliwie z oliwek z pierwszego tłoczenia i trochę soli i pieprzu. Grill przez 3 minuty.
Na talerzu ułożyć fasolkę szparagową, polać sosem grzybowym i podsmażoną cebulą.