Fasolka szparagowa czosnkowa z Manchego
Czosnkowa fasolka szparagowa z Manchego to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Ten przepis służy 10. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka wina, ser manchego, fasola i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Spróbuj Czosnek zielony i fasola woskowa, Fasola Szparagowa Czosnkowa, oraz Fasola Szparagowa Czosnkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać oliwę z oliwek do 12-calowej patelni lub 14-calowego woka na średnim ogniu.
Dodać fasolkę szparagową i mieszać często do miękkości-chrupiące i lekko rumiane, 10 do 12 protokół.
Dodać czosnek i mieszać tylko do pachnącego, 1 minutę.
Dodaj wino, sok z limonki, sól i pieprz do smaku; mieszaj, aż płyn się zagotuje, 1 minutę.
Wlać do naczynia i posypać serem Manchego.