Fasolka po piesku z piersiami z czarnej kaczki i kiełbasami Linguiça

Fasolka po piesku z piersiami z czarnej kaczki i kiełbasami Linguiça
Fasola pieczona z piersi czarnej kaczki i kiełbaski Linguiça może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 63 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 253 kalorie, 9g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ocet jabłkowy, fasolę, szałwię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Piersi Z Kaczki Z Czarnymi Oliwkami, Piersi Z Kaczki Piżmowej Z Czarnym Ryżem, oraz Piersi z kaczki na białej fasoli z zielenią mniszka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dokładnie umyć i obrać fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
2
Umieścić w garnku z dużą ilością wody i odstawić do moczenia na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Fasolę odsączyć, wstawić do dużego czajnika i dodać zimną wodę do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Odcedzić fasolę i zarezerwować płyn do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
5
Rozgrzej piekarnik do 200 F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Odetnij soloną skórę wieprzową w jednym arkuszu. Ułóż garnek fasoli skórą, skórą do góry. W małej misce połącz suchą musztardę, ocet, rum, melasę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Wieprzowina SolonaWieprzowina Solona
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Wymieszać z fasoli i wypełnić garnek fasoli jedną trzecią PEŁNĄ z mieszaniny fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Dodać goździkową cebulę i top z większą ilością fasoli i wieprzowiny soli. Przykryć pozostałą fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina SolonaWieprzowina Solona
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
9
Przykryć garnek fasoli i piec przez 10 do 11 godzin, sprawdzając płyn od czasu do czasu. Jeśli fasola zacznie wysychać, dodaj część zarezerwowanego płynu fasoli, aby je zwilżyć. Odkryj fasolę na ostatnią godzinę gotowania i zakopać kiełbaski linguia w fasoli. Około 30 minut przed podaniem, dodać kostkę tłuszczu wieprzowego na umiarkowanie małym ogniu, aż złoty, odsączając tłuszczu, jak gotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Bezkostnej Baraniny, Pokrojonej W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Można Zastąpić Ją Bezkostną łopatką Jagnięcą3/4 Funta Bezkostnej Baraniny, Pokrojonej W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Można Zastąpić Ją Bezkostną łopatką Jagnięcą
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Kostki odcedzić na papierowych ręcznikach i odstawić w ciepłe miejsce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
1
Piersi kaczki lekko doprawić solą i pieprzem. Rozgrzać masło w dużej patelni żaroodpornej ustawionej na umiarkowanie wysokim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać kilka liści szałwii i smażyć piersi przez 2 minut z każdej strony, aż rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Umieść patelnię w piekarniku na 3 do 4 protokół podczas montażu naczynia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1
Usuń cebulę z fasoli i wyrzuć ją.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
2
Kiełbasę wyjąć z fasoli. Odkleić skórę i pokroić-cal grubości. Ułóż pokrojone kiełbaski na środku ciepłego talerza. Kiełbaski otoczyć piersiami kaczki, a pozostałe liście szałwii posypać kaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Cała KaczkaCała Kaczka
3
Posypać zarezerwowanym wytopionym tłuszczem wieprzowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Bezkostnej Baraniny, Pokrojonej W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Można Zastąpić Ją Bezkostną łopatką Jagnięcą3/4 Funta Bezkostnej Baraniny, Pokrojonej W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Można Zastąpić Ją Bezkostną łopatką Jagnięcą
4
Podawać z fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
5
artykuł var
6
Typ_27_data = {};
7
artykuł
8
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn