Fasolka po pieczeniu cioci Ro
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Fasolka po pieczeniu cioci Ro może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 980 kalorii, 39g białka, oraz 34g tłuszczu. 55 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz ketchup, fasola masło, brązowy cukier, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Aunt Patti ' s BBQ Baked Beans, Pieczony żółty Squash cioci Fanny, oraz Najlepsze BBQ Baked Beans i 5 Więcej Baked Beans do miłości.
Instrukcje
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni i gotować na średnim ogniu, aż równomiernie brązowy.
Odcedzić na ręcznikach papierowych, pokruszyć i odstawić.
Odcedzić tłuszcz boczku z patelni.
Korzystanie z tej samej patelni, gotować mieloną wołowinę i cebulę na średnim ogniu, mieszając, aż mięso nie jest już różowy, 5 do 7 protokół.
Przełożyć mieloną wołowinę do powolnej kuchenki.
Dodaj fasolę pinto, fasola maślana, fasola pieczona z wieprzowiną, SOS barbeque, ketchup, i brązowy cukier do mieszanki mielonej wołowiny; wymieszać dobrze wymieszać. Przykryć i gotować przez 4 godziny na wysokości. Każdą porcję ułożyć pokruszonym boczkiem.