Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,65 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, musztardę dla niemowląt, pomidory w puszkach i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Portugalska Kiełbasa-Zupa Z Jarmużu, ZUPA ZIEMNIACZANA Z KIEŁBASĄ PO PORTUGALSKU, oraz Polenta Z Kapustą, Fasolą I Kiełbasą.
Instrukcje
1
Podgrzać 1/4 szklanki oleju w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodać kiełbasę i gotować, obracając od czasu do czasu, aż rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
3
Dodać cebulę i czosnek, doprawić solą i pieprzem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zacznie mięknąć, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Czosnek
Cebula
4
Dodać wino i gotować, skrobanie się rumiane kawałki z dna garnka i mieszając od czasu do czasu, aż wino zmniejsza się o połowę, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
5
Dodaj skórkę parmezanu, jeśli używasz, chiles, tymianek, liść laurowy, bulion, pomidory i fasola. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, przykryć i gotować delikatnie, mieszając od czasu do czasu i dodając wodę w razie potrzeby, aby utrzymać fasolę zanurzoną, aż fasola będzie miękka, 1-1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
Parmezan
Pomidor
Papryka Chili
Fasola
Bulion
Tymianek
Woda
Wołowina
6
Wymieszać z jarmużem i sokiem z cytryny, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sok Z Cytryny
Jarmuż
7
Fasolę podawać skropioną olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Olej Do Smażenia
8
DO AHEAD: fasola może być gotowane 3 dni wcześniej. Kryj się i wyluzuj.