Fasola szparagowa sezamowo-imbirowa

Fasola szparagowa sezamowo-imbirowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sezamu i imbiru. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i lacto ovo wegetariański przepis ma 52 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 30 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz zieloną fasolkę, olej sezamowy, nasiona sezamu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z BBC Good Food ma 11 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Imbirowo-Sezamowa Fasola Szparagowa, Fasola szparagowa sezamowo-imbirowa, oraz Sezam Czosnek Imbir Zielona Fasola.

Instrukcje

1
Gotować fasolę na patelni z wrzącą wodą przez 3 min do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Drenaż.
3
Rozgrzać olej sezamowy, następnie gotować imbir i czosnek przez 1 min, aż będą pachnące. Fasolę wymieszać, doprawić i posypać sezamem. Gotować przez 30 sekund, aż gorące przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn