Fasola szparagowa i pomidory

Fasola szparagowa i pomidory
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj fasoli szparagowej i pomidorów. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 140 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odebrać ryż, bazylia, marchew, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 17 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj French String Beans / Green Beans, Tomato & Basil Salad, Słona Fasola Szparagowa, oraz Fasolka szparagowa z szalotką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Na średniej patelni, podsmażyć cebulę, papryka i czosnek na maśle do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać ketchup, marchew, bazylia, i świeże i konserwowe pomidory, a następnie gotować przez 10 do 15 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory KonserwowePomidory Konserwowe
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4
Dodać fasolkę szparagową, doprawić solą i pieprzem i kontynuować gotowanie, aż warzywa będą miękkie, uważając, aby nie rozgotować fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
5
Podawać na ryżu lub jako dodatek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn