Fasola szparagowa: Fagiolini w Padelli

Fasola szparagowa: Fagiolini w Padelli
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Fasola szparagowa: Fagiolini w Padella może być niesamowite przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 83 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać płatki chile, liście mięty, fasola, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Fagiolini w salsa di acciughe (fasola szparagowa w sosie anchois), fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, oraz Kalmary w Padelli.

Instrukcje

1
W 12 do 14-calowej patelni saute, rozgrzać oliwę na średnim ogniu, aż tylko do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj cebulę, czosnek, płatki chile, i mięta i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
3
Dodać fasolę, wrzucić dobrze wymieszać i gotować, aż fasola będzie miękka, o 15 protokół, mieszając regularnie. Doprawić solą i pieprzem i podawać od razu.;
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn