Fasola szparagowa: Fagiolini w Padelli

Fasola szparagowa: Fagiolini w Padelli
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Fasola szparagowa: Fagiolini w Padella może być niesamowite przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 83 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać płatki chile, liście mięty, fasola, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Fagiolini w salsa di acciughe (fasola szparagowa w sosie anchois), fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, oraz Kalmary w Padelli.

Instrukcje

1
W 12 do 14-calowej patelni saute, rozgrzać oliwę na średnim ogniu, aż tylko do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj cebulę, czosnek, płatki chile, i mięta i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
3
Dodać fasolę, wrzucić dobrze wymieszać i gotować, aż fasola będzie miękka, o 15 protokół, mieszając regularnie. Doprawić solą i pieprzem i podawać od razu.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn