Fasola szparagowa: Fagiolini w Padelli
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Fasola szparagowa: Fagiolini w Padella może być niesamowite przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 83 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać płatki chile, liście mięty, fasola, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Fagiolini w salsa di acciughe (fasola szparagowa w sosie anchois), fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, oraz Kalmary w Padelli.
Instrukcje
W 12 do 14-calowej patelni saute, rozgrzać oliwę na średnim ogniu, aż tylko do palenia.
Dodaj cebulę, czosnek, płatki chile, i mięta i gotować 1 minutę.
Dodać fasolę, wrzucić dobrze wymieszać i gotować, aż fasola będzie miękka, o 15 protokół, mieszając regularnie. Doprawić solą i pieprzem i podawać od razu.;