Fasola Szparagowa Czosnkowa
Czosnek zielona fasola może być dobry przepis, aby rozszerzyć swój repertuar przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 138 kalorii. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać małe fasolki, ząbki czosnku, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Fasola Szparagowa Czosnkowa, Fasola Szparagowa Czosnkowa, oraz Fasola Szparagowa Czosnkowa.
Instrukcje
Fasolkę szparagową gotować we wrzącej osolonej wodzie, aby pokryć 3 minuty lub aż będzie krucha-miękka; odcedzić. Zanurz zieloną fasolkę w wodzie z lodem, aby zatrzymać proces gotowania i odcedzić.
Roztopić masło z olejem na średniej patelni na średnim ogniu; dodaj fasolkę szparagową, czosnek, sól, i pieprz, i smażyć 4 do 5 minut lub aż do dokładnie ogrzanego.