Fasola Refried
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj fasoli Refried. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 261 kalorii, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz fasolę pinto, mielony kminek, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Powolna kuchenka fasola do zamrażarki aka Refried fasola bez Refry, Fasola Refried, oraz Fasola Refried dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rezerwa około jednej trzeciej fasoli. Resztę fasoli rozgnieść w średniej misce dużym widelcem. Odstawić.
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę, i gotować, aż lekko rumiane, o 4 protokół.
Dodać czosnek i nadal gotować, mieszając, aż lekko rumiane.
Dodać przyprawy i gotować, aż pachnące o 1 minutę.
Dodać puree fasolowe i połowę bulionu; gotować, często mieszając, aż lekko zgęstnieje, około 5 minut.
Dodaj zarezerwowane fasolę i tyle pozostałego bulionu, aby poluzować fasolę. Dusić, aż fasola są grube, ale nie pasty, o 2 protokół więcej. Doprawić solą i pieprzem do smaku. W razie potrzeby wymieszać świeżą kolendrę i podawać.