Fasola raz i Przyszłość

Fasola raz i Przyszłość
Fasola raz i przyszłość może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.37 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 678 kalorii, 27g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, wielką fasolę Północną, pastę pomidorową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć melasę, można śledzić to danie główne z Melasa Cookie Mix jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 godzin i 30 minut. 235 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Przygotowując się do przyszłego zachwytu, Snozzberry strzał w rękę, fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, oraz French String Beans / Green Beans, Tomato & Basil Salad.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 250 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Moczyć fasolę w plastikowym pojemniku na noc w wystarczającej ilości zimnej wody, aby całkowicie ją zanurzyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
3
Umieść żeliwny holenderski piekarnik na średnim ogniu i wymieszać z boczkiem, cebula, i jalapenos, aż tyle tłuszczu wytworzył z boczku, aby zmiękczyć cebulę, o 5 protokół. Wymieszaj pastę pomidorową, ciemnobrązowy cukier i melasę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciemnobrązowy CukierCiemnobrązowy Cukier
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
MelasaMelasa
CebulaCebula
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
4
Odcedzić fasolę i zarezerwować płyn do namaczania.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
5
Dodać odsączoną fasolę do holenderskiego piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
6
Umieść płyn do namaczania w miarce i dodaj wystarczającą ilość bulionu warzywnego, aby równać się 4 filiżankom płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WarzywnyBulion Warzywny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
7
Dodać płyn do holenderskiego pieca i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
8
Dodaj w cayenne, czarny pieprz i sól. Wymieszaj je i przykryj pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
SólSól
9
Umieść holenderski piekarnik w piekarniku na 6 do 8 godzin, lub do momentu, gdy fasola będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W16 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn