Fasola Po Pieczeniu
Fasola po pieczeniu może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 15. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 270 kalorii, 8G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, melasę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Spróbuj Najlepsze BBQ Baked Beans i 5 Więcej Baked Beans do miłości, BBQ Baked Beans, oraz Best Baked Beans dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę posortować i umyć; umieścić w dużej misce. Przykryć wodą 2 cale powyżej fasoli; przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Umieść fasolę i sól wieprzową w dużym holenderskim piekarniku; przykryj wodą 2 cale nad fasolą. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Odcedzić, zastrzegając 2 szklanki płynu.
Wieprzowinę pokroić w 3 plastry i odstawić.
Połączyć melasę, catsup, cukier, sos Worcestershire, musztarda, sól, pieprz, i cebula; dobrze wymieszać. Wymieszaj fasolę, sól wieprzową i reserved liquid.
Wlać mieszaninę do 3-ćwiartkowej zapiekanki. Przykryć i piec w 250 przez 6 godzin. Odkryć i piec 1 dodatkową godzinę.