Fasola mung gotowana w słodkim syropie

Fasola mung gotowana w słodkim syropie może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. Ten przepis służy 4. Mieszanka cukru palmowego, Skórki, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fasola Monggo i Pechay (fasola Mung i Bok Choi), Gingered Mung Beans, oraz Sałatka z fasoli Mung, buraków i komosy ryżowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść fasolę mung w dużym pojemniku i przykryj kilkoma centymetrami chłodnej wody; odstawić na 3 godziny na noc.
Odcedzić i spłukać przed użyciem.
Połączyć fasolę z 5 1/4 wody w dużym garnku na średnim ogniu; gotować, aż fasola będzie miękka, o 30 protokół. Wymieszaj cukier do mieszaniny; gotuj i mieszaj, aż cukier całkowicie się rozpuści.
Zdjąć z ognia i podawać na ciepło.