Fasola mieszana z winegretem Hoisin

Fasola mieszana z winegretem Hoisin
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać mieszane fasoli z Hoisin Vinaigrette spróbować. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. Jeśli masz paprykę, garbanzos, fasolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Sałatka mieszana z winegretem Hoisin i chrupiącym kurczakiem Panko, Hoisin Bbq Łosoś Z Azjatyckim Vinaigrette, oraz Stek + Sałatka z grochu Wasabi z winegretem Hoisin dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wypłukać fasolkę szparagową i odciąć końce łodygi; pokroić fasolę na około 3-calowe długości. Opłukać, łodygi i nasiona papryki; pokroić wzdłuż na cienkie plastry o długości około 3 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
2
Ustaw patelnię 10-12 cali na średnim ogniu. Gdy patelnia jest gorąca, dodać fasolkę szparagową i 3 łyżki wody; przykryć i gotować, aż fasola będzie jasnozielona, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodaj 1 łyżeczkę oleju sezamowego, paprykę i czosnek; mieszaj, aż pieprz zacznie mięknąć, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
4
Dodaj garbanzos, biała fasola, zielona cebula, i hoisin vinaigrette. Wymieszać, aż garbanzos i biała fasola są gorące, o 2 protokół. Wymieszać pozostałe 2 łyżeczki oleju sezamowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Fasola BiałaFasola Biała
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
5
Wlać do miski i posypać kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
6
Hoisin vinaigrette. W blenderze lub robocie kuchennym wirować 1/3 szklanki octu ryżowego, 1 1/2 łyżki sosu hoisin, 1 1/2 łyżki wody i 2 łyżeczki posiekanego świeżego imbiru, aż będzie gładka. Sprawia, że około 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Imbirświeży Imbir
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia58
Magazyn