Fasola maślana z jarmużem i jajkami

Fasola maślana z jarmużem i jajkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj fasolę maślaną z jarmużem i jajkami. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 497 kalorii, 19g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.02 za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 270 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka gałązek tymianku, sól wieprzowa, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Jarmuż i jajka, Jajka I Jarmuż, oraz Patelnia jęczmień z jarmużu i jaj dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę przykryć 2 ćwiartkami zimnej wody i dodać 2 łyżki soli. Wymieszać jeden raz, aby połączyć, a następnie odstawić w temperaturze pokojowej na co najmniej 8 godzin i do 18 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2
Fasolę odcedzić, opłukać i dodać do dużego rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Dodać sól wieprzową (patrz uwaga), bulion z kurczaka, liście laurowe, tymianek, cebulę, marchew i seler. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, zmniejszyć do gołego dusić i gotować, aż fasola są całkowicie miękkie, o 1 godzinę, uzupełniając wodą w razie potrzeby (fasola powinna być tylko szturchając przez górną powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Wieprzowina SolonaWieprzowina Solona
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Odrzuć liście laurowe, gałązki tymianku, cebulę, marchew i seler.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5
Wyjąć wieprzowinę i wyrzucić w razie potrzeby lub posiekać i dodać z powrotem do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Dodać pomidory i jarmuż do garnka, doprowadzić do duszenia, i gotować, delikatnie mieszając od czasu do czasu drewnianą łyżką, aż zgęstnieje i gulasz jak, o 20 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
JarmużJarmuż
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Doprawić do smaku solą i pieprzem i podawać, polewając jajkami na twardo i mżawką oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Fasola może być przechowywana w hermetycznym pojemniku w lodówce do 5 dni i z czasem ulegnie poprawie. Podgrzać w kuchence mikrofalowej lub delikatnie wymieszać na średnim ogniu, dodając płyn w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Ciastka CielęceCiastka Cielęce
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W24 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn