Fasola Kubańska
Kubańska fasola to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka oregano, ząbki czosnku, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czarna Fasola Kubańska, Czarna Fasola Kubańska, oraz Kubańska fasola i ryż dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku dodaj wodę, fasolę i szynkę. Gotować przez 45 minut do miękkości.
W średnim rondlu dodać olej, cebula, czosnek, papryka, kminek, papryka, oregano, pieprz i saute aż półprzezroczyste, Nie brązowy.
Gdy mieszanina fasoli zmniejszyła się o 1/2, dodać mieszaninę saute cebuli i soli. Kontynuuj zmniejszanie, aż woda zostanie wyrównana za pomocą mieszanki fasoli. Trzymaj ciepło do usług.