Fasola Cannellini z kiełbasą i szałwią
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Fasola Cannellini z kiełbasą i szałwią może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 419 kalorii, 33g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, fasolę cannellini, nasiona kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Fasola Cannellini Z Czosnkiem I Szałwią, Cannellini z pomidorami i szałwią, oraz Kiełbaski pieczone na patelni z jabłkami, cebulą i szałwią.
Instrukcje
Rozgrzać dużą, głęboką patelnię na średnim ogniu; patelnia płaszcz z natryskiem do gotowania.
Dodaj linki kiełbasy, i gotować 5 minut lub aż rumiane ze wszystkich stron.
Usunąć linki kiełbasy z patelni i odstawić.
Dodaj cebulę i czosnek na patelnię; smażyć na średnim ogniu 5 minut lub do miękkości. Wymieszaj fasolę, pomidory i nasiona kopru włoskiego. Doprowadzić do wrzenia; powrót kiełbasę na patelnię. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 20 minut lub aż kiełbasa zostanie wykonana.
Zdjąć z ognia; wymieszać z szałwią.