Fasola babci Gwen
Fasola babci Gwen może być dobrym przepisem na poszerzenie głównego repertuaru dań. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 478 kalorii, 19g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka octu jabłkowego, fasola lima, fasola po bretońsku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Fasola babci Gwen, Gwen ' s Cole Slaw, oraz Staromodna Zapiekanka ziemniaczano-wołowa Gwen dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować, partiami, na dużej patelni na średnim ogniu 8 do 10 minut lub do chrupkości.
Usuń boczek i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając żądaną ilość kapieli na patelni. (Zarezerwowaliśmy około 3 łyżki.) Crumble bacon.
Podsmażyć cebulę w gorących kapiących na średnim ogniu 8 do 10 minut lub aż cebula będzie miękka.
Dodać brązowy cukier i kolejne 4 składniki. Przykryć i gotować 20 protokół.
Połącz fasolę z masłem, dalej 3 składniki, bekon i mieszankę cebuli w naczyniu do pieczenia 13-x 9-calowym.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę.