Farsz Żurawinowo-Pomarańczowy-Orzechowy
Nadzienie żurawinowo-pomarańczowo-orzechowe może być tylko przystawką, której szukasz. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz przetarte szałwii, części pomarańczy, żurawiny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pieczona Przepiórka z farszem żurawinowo-pomarańczowo-orzechowym, Nadzienie Orzechowe Żurawinowe, oraz nadzienie żurawinowe orzechowe z kiełbasą.
Instrukcje
Roztopić masło w dużym rondlu na średnim ogniu; dodać cebulę i seler, i smażyć, aż cebula będzie miękka. Wymieszać pekany i kolejne 3 składniki; zdjąć z ognia.
W misce wymieszać kawałki chleba i kolejne 3 składniki, dodać do mieszanki żurawinowej, mieszając, aż mieszanina się połączy. Wymieszać z jajkiem i sokiem pomarańczowym.