Farsz ziemniaczany

Farsz ziemniaczany
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc wypróbuj Potato Stuffing. Ten przepis na wegetariańskie lacto ovo jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 40 centów za porcję . Jedna porcja zawiera 214 kalorii , 3 g białka i 12 g tłuszczu . 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowe dzięki temu przepisowi. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 5 minut . Mieszanka masła, chleba, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 40% , co jest całkiem niezłym wynikiem. Wypróbuj Buttermilk Cornbread and Sage Stuffing , Easy Pork Chops on Stuffing i Grilled Turkey Breast with Cran-Apple Cremini Stuffing, aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
W dużym rondlu podsmaż cebulę i seler na maśle, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Zdjąć z ognia. Wymieszać z chlebem, ziemniakami i pietruszką. Włożyć do natłuszczonego 1-qt. naczynia żaroodpornego.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
3
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 45 minut lub do momentu, aż wierzch lekko się zrumieni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn