Farsz z korzenia selera i grzybów

Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Korzeń selera i farsz grzybowy może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 138 kalorii. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz Batarda, bulion grzybowy, grzyby cremini i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Farsz Z Korzenia Por-Seler, Korzeń selera, Persimmon i Chard szwajcarski " farsz, oraz Kury kornwalijskie z farszem Śliwkowo-porowym i korzeniem selera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku. Płaszcz 9-by-13-calowe naczynie do pieczenia z masłem; odstawić.
Rozłóż kostki chleba w jednej warstwie na blasze i tosty do wyschnięcia i lekko rumiane, o 15 protokół.
Wyjąć z piekarnika, lekko ostudzić i przenieść do dużej miski; odstawić.W międzyczasie podgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu, aż się połysk.
Dodać grzyby i gotować, mieszając rzadko, aż rumiane, o 6 protokół.
Wyjąć z ognia i przenieść do miski z kostkami chleba; odstawić.Za pomocą obieraczki do warzyw obrać korzeń selera i pokroić w kostkę 1/2 cala. (Korzeń selera obrać i pokroić w ostatniej chwili, ponieważ utleni się pod wpływem powietrza.) Odstawić patelnię na średnie ciepło i dodać masło i pozostałe 2 łyżki oleju. Gdy masło stopi się, dodaj korzeń selera, cebulę, szałwię i tymianek i obficie dopraw solą i pieprzem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula po prostu zaczyna mięknąć, o 6 do 8 protokół.
Warzywa przełożyć do miski z kostkami chleba i grzybami.Równomiernie skropić wino wokół miski, dodać jajko i wymieszać, aby równomiernie pokryć kostki chleba i warzywa.
Połowę bulionu grzybowego polać mieszaniną i wymieszać, aby równomiernie połączyć.
Skropić pozostałym bulionem i mieszać, aż wszystkie kostki chleba będą równomiernie zwilżone. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Przelać farsz do przygotowanego naczynia do pieczenia, lekko go zagęszczając. Przykryć folią i piec 30 minut.
Usunąć folię i nadal piec, aż kostki chleba na górze są chrupiące i rumiane, o 30 protokół więcej.