Farsz Z Kiełbasą Koper Włoski

Farsz Z Kiełbasą Koper Włoski
Farsz z kiełbasy kopru włoskiego może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 418 kalorii, 11g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.43 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, masło, estragon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Farsz Do Kiełbas Z Kopru Włoskiego, Farsz z kiełbasą i koprem, oraz Farsz Z Kiełbasą Koper Włoski.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozłóż okruchy chleba w 2 płytkich patelni do pieczenia i piec w górnej i dolnej części piekarnika, aż złoty i suchy, o 15 protokół. Chłodne okruchy w patelniach na stojakach, a następnie przenieść do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Gotować kiełbasę w suchej 12-calowej patelni nonstick na umiarkowanym ogniu, mieszając i rozbijając kawałki widelcem, aż rumiane i gotowane przez, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przełożyć do miski z bułką tartą łyżką szczelinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Stopić 6 łyżki masła na patelni na umiarkowanym ogniu, następnie dodać cebulę, cebula kopru włoskiego, sól, i pieprz i gotować, mieszając często, aż warzywa zmiękną, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
WarzywaWarzywa
MasłoMasło
CebulaCebula
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Drobno zmielić nasiona kopru włoskiego w młynku do kawy / przypraw, następnie dodać do warzyw na patelni wraz z tymiankiem i estragonem i gotować, mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
WarzywaWarzywa
EstragonEstragon
KawaKawa
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Warzywa przełożyć do miski z bułką tartą i kiełbasą i wrzucić delikatnie, ale dokładnie. Łyżka farszu do maślanego 3 - do 3 1/2-quart płytkie naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
WarzywaWarzywa
FarszFarsz
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
Skropić bulionem i kropką z pozostałymi 2 łyżkami masła, pokroić na kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
StadoStado
9
Piec, pokryte, w środku piekarnika 30 protokół, następnie odkryć i piec do rumiane, o 30 protokół więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
* Farsz może być złożony (ale nie pieczony) 2 dni wcześniej i schłodzony, przykryty. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
TrudnośćEkspert
Gotowe W75 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn