Farsz z indyka mamy

Farsz z indyka mamy
Farsz z indyka mamy to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 463 kalorie, 13g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 706 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz orzechy włoskie, jabłko, porzeczki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Indyk mojej babci z farszem chlebowym i jak ugotować idealnego indyka, Klasyczny farsz z indyka (służy do nadziewania indyka), oraz Hiszpański ryż mamy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 Jeśli jeszcze nie zrobiłeś bulionu, weź podroby z indyka-serce i żołądek-i szyję, jeśli chcesz, i włóż je do małego rondla, zalej wodą i dodaj trochę soli. Doprowadzić na wolnym ogniu; gotować na wolnym ogniu przez około godzinę, odkryte. Odcedzić wywar do pojemnika do użycia z farszem. Alternatywnie możesz użyć bulionu z kurczaka lub po prostu zwykłej wody z tym przepisem.2 Toast orzechy włoskie przez ogrzewanie ich na patelni na średnim ogniu przez kilka minut, mieszając, aż są lekko rumiane (nie spalone) lub umieścić je w kuchence mikrofalowej na wysokiej, aż można poczuć zapach ich opiekania, o minutę lub dwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby Z IndykaPodroby Z Indyka
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Niech ostygną podczas opiekania chleba, a następnie z grubsza posiekać je. 3
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
3
Rozgrzać dużą patelnię sauté na średnim ogniu. Na patelni rozpuścić 3 łyżki masła, dodać kostki chleba i wymieszać, aby kawałki chleba pokryć roztopionym masłem. Następnie niech tosty; tylko włączyć je, gdy stały się trochę rumiane na boku. Uwaga, jeśli nie pracujesz z nieco wysuszonym, jednodniowym chlebem, połóż kostki chleba na patelni do pieczenia i włóż je do gorącego piekarnika na 10 minut, aby najpierw wysuszyć, a następnie posmaruj je masłem na blasze kuchennej. Chleb powinien być trochę suchy na początku, albo skończysz z papkowatym farszem. 4 w dużym piecu holenderskim, podsmażyć posiekaną cebulę i seler na średnim ogniu z pozostałymi 3 łyżkami masła, aż do ugotowania, około 5-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
4
Dodać chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
5
Dodać ugotowane posiekane orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(sprzedawane W Alejce Mlecznej Na Rynku)(sprzedawane W Alejce Mlecznej Na Rynku)
6
Dodaj posiekane zielone jabłko, porzeczki, rodzynki, oliwki, natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone JabłkoZielone Jabłko
PorzeczkiPorzeczki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
7
Dodaj jedną filiżankę wywaru z gotowania podrobów z indyka lub wywaru z kurczaka (wystarczy, aby farsz był wilgotny podczas gotowania).
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby Z IndykaPodroby Z Indyka
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
8
Dodaj szałwię, przyprawę do drobiu, sól i pieprz. 5 okładka. Zmniejsz temperaturę. Gotować przez godzinę lub aż jabłka są gotowane przez. Sprawdzaj co dziesięć minut i dodaj wodę lub bulion w razie potrzeby podczas gotowania, aby farsz był wilgotny i nie przyklejał się do dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn