Farsz z indyka mamy

Farsz z indyka mamy
Farsz z indyka mamy to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 463 kalorie, 13g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 706 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz orzechy włoskie, jabłko, porzeczki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Indyk mojej babci z farszem chlebowym i jak ugotować idealnego indyka, Klasyczny farsz z indyka (służy do nadziewania indyka), oraz Hiszpański ryż mamy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 Jeśli jeszcze nie zrobiłeś bulionu, weź podroby z indyka-serce i żołądek-i szyję, jeśli chcesz, i włóż je do małego rondla, zalej wodą i dodaj trochę soli. Doprowadzić na wolnym ogniu; gotować na wolnym ogniu przez około godzinę, odkryte. Odcedzić wywar do pojemnika do użycia z farszem. Alternatywnie możesz użyć bulionu z kurczaka lub po prostu zwykłej wody z tym przepisem.2 Toast orzechy włoskie przez ogrzewanie ich na patelni na średnim ogniu przez kilka minut, mieszając, aż są lekko rumiane (nie spalone) lub umieścić je w kuchence mikrofalowej na wysokiej, aż można poczuć zapach ich opiekania, o minutę lub dwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby Z IndykaPodroby Z Indyka
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Niech ostygną podczas opiekania chleba, a następnie z grubsza posiekać je. 3
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
3
Rozgrzać dużą patelnię sauté na średnim ogniu. Na patelni rozpuścić 3 łyżki masła, dodać kostki chleba i wymieszać, aby kawałki chleba pokryć roztopionym masłem. Następnie niech tosty; tylko włączyć je, gdy stały się trochę rumiane na boku. Uwaga, jeśli nie pracujesz z nieco wysuszonym, jednodniowym chlebem, połóż kostki chleba na patelni do pieczenia i włóż je do gorącego piekarnika na 10 minut, aby najpierw wysuszyć, a następnie posmaruj je masłem na blasze kuchennej. Chleb powinien być trochę suchy na początku, albo skończysz z papkowatym farszem. 4 w dużym piecu holenderskim, podsmażyć posiekaną cebulę i seler na średnim ogniu z pozostałymi 3 łyżkami masła, aż do ugotowania, około 5-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Dodać chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
5
Dodać ugotowane posiekane orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(sprzedawane W Alejce Mlecznej Na Rynku)(sprzedawane W Alejce Mlecznej Na Rynku)
6
Dodaj posiekane zielone jabłko, porzeczki, rodzynki, oliwki, natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone JabłkoZielone Jabłko
PorzeczkiPorzeczki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
7
Dodaj jedną filiżankę wywaru z gotowania podrobów z indyka lub wywaru z kurczaka (wystarczy, aby farsz był wilgotny podczas gotowania).
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby Z IndykaPodroby Z Indyka
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
8
Dodaj szałwię, przyprawę do drobiu, sól i pieprz. 5 okładka. Zmniejsz temperaturę. Gotować przez godzinę lub aż jabłka są gotowane przez. Sprawdzaj co dziesięć minut i dodaj wodę lub bulion w razie potrzeby podczas gotowania, aby farsz był wilgotny i nie przyklejał się do dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn