Farsz z indyka mamy

Farsz z indyka mamy
Farsz z indyka mamy to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 463 kalorie, 13g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 706 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz orzechy włoskie, jabłko, porzeczki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Indyk mojej babci z farszem chlebowym i jak ugotować idealnego indyka, Klasyczny farsz z indyka (służy do nadziewania indyka), oraz Hiszpański ryż mamy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 Jeśli jeszcze nie zrobiłeś bulionu, weź podroby z indyka-serce i żołądek-i szyję, jeśli chcesz, i włóż je do małego rondla, zalej wodą i dodaj trochę soli. Doprowadzić na wolnym ogniu; gotować na wolnym ogniu przez około godzinę, odkryte. Odcedzić wywar do pojemnika do użycia z farszem. Alternatywnie możesz użyć bulionu z kurczaka lub po prostu zwykłej wody z tym przepisem.2 Toast orzechy włoskie przez ogrzewanie ich na patelni na średnim ogniu przez kilka minut, mieszając, aż są lekko rumiane (nie spalone) lub umieścić je w kuchence mikrofalowej na wysokiej, aż można poczuć zapach ich opiekania, o minutę lub dwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby Z IndykaPodroby Z Indyka
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Niech ostygną podczas opiekania chleba, a następnie z grubsza posiekać je. 3
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
3
Rozgrzać dużą patelnię sauté na średnim ogniu. Na patelni rozpuścić 3 łyżki masła, dodać kostki chleba i wymieszać, aby kawałki chleba pokryć roztopionym masłem. Następnie niech tosty; tylko włączyć je, gdy stały się trochę rumiane na boku. Uwaga, jeśli nie pracujesz z nieco wysuszonym, jednodniowym chlebem, połóż kostki chleba na patelni do pieczenia i włóż je do gorącego piekarnika na 10 minut, aby najpierw wysuszyć, a następnie posmaruj je masłem na blasze kuchennej. Chleb powinien być trochę suchy na początku, albo skończysz z papkowatym farszem. 4 w dużym piecu holenderskim, podsmażyć posiekaną cebulę i seler na średnim ogniu z pozostałymi 3 łyżkami masła, aż do ugotowania, około 5-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynie Do CiastaDynie Do Ciasta
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
4
Dodać chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
5
Dodać ugotowane posiekane orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(sprzedawane W Alejce Mlecznej Na Rynku)(sprzedawane W Alejce Mlecznej Na Rynku)
6
Dodaj posiekane zielone jabłko, porzeczki, rodzynki, oliwki, natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone JabłkoZielone Jabłko
PorzeczkiPorzeczki
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
7
Dodaj jedną filiżankę wywaru z gotowania podrobów z indyka lub wywaru z kurczaka (wystarczy, aby farsz był wilgotny podczas gotowania).
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby Z IndykaPodroby Z Indyka
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
8
Dodaj szałwię, przyprawę do drobiu, sól i pieprz. 5 okładka. Zmniejsz temperaturę. Gotować przez godzinę lub aż jabłka są gotowane przez. Sprawdzaj co dziesięć minut i dodaj wodę lub bulion w razie potrzeby podczas gotowania, aby farsz był wilgotny i nie przyklejał się do dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn