Farsz z dzikiego ryżu i grzybów

Farsz z dzikiego ryżu i grzybów
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj farszu z dzikiego ryżu i grzybów. Ten przepis sprawia, że 14 porcji z 306 kalorii, 9g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, grubą sól koszerną, ryż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Farsz z dzikiego ryżu z jabłkami i grzybami, Farsz z dzikim ryżem i grzybami, oraz Brokuły, dziki ryż i farsz grzybowy.

Instrukcje

1
W dużym rondlu umieść dziki ryż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziki RyżDziki Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj wystarczającą ilość zimnej wody, aby pokryć ryż o 3 cale. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć tomedium ciepła-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż ryż jest almosttender, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RyżRyż
3
Drenaż.
4
W międzyczasie roztopić 1 łyżkę masłaz 1 łyżką oleju w ciężkim dużym garnku overmedium-wysokie ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodaj shiitakes; sautéuntil brązowy, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
6
Przenieś do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Dodaj 1 łyżkę masła i 1 łyżkę oleju do tego samego garnka; podgrzać overmedium-high heat.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Dodaj boczniaki; smażyć na brązowo, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczniakiBoczniaki
9
Przenieść do miski z shiitakes.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Dodaj 1 łyżkę masła i 1 łyżka oleju do tego samego garnka; podgrzać na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
11
Dodaj cebulę do garnka; smażyć aż goldenand bardzo miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
12
Dodaj chile; wymieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
13
Dodaj pozostałe 1 łyżka stołowa i 1 łyżka oleju do garnka; dodaj ryż i wymieszaj 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
14
Dodaj dziki ryż, bulion, liście laurowe i 1 łyżeczkę grubejsół; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do medium; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż cały ryż będzie miękki ipłynny jest wchłaniany, 35 do 40 minut. Mieszanka Fluffrice z widelcem. Wymieszać z grzybami i natką pietruszki. Doprawić do smaku większą ilością soli iprzyprawić. Krótko wymieszać na średnim ogniu do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
GrzybyGrzyby
Dziki RyżDziki Ryż
BulionBulion
RyżRyż
SólSól
15
Przenieść do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
16
* Dostępne w wielu supermarketach oraz w specjalnych sklepach spożywczych i na rynkach łacińskich.
17
Bon Appétit
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia14
Magazyn