Farsz z dzikiego ryżu wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Mieszanka ząbków czosnku, bulion drobiowy mniej sodu, pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 54%. Podobne przepisy to Indyk z dzikim ryżem i farszem wiśniowym, Farsz ryżowy z dzikimi grzybami, oraz Farsz Z Dzikiego Ryżu.
Instrukcje
1
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
Patelnia
2
Dodaj seler, cebula, dziki ryż, i czosnek na patelnię; smażyć 3 protokół. Wymieszać z bulionem i szałwią; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 25 minut. Wymieszać z brązowym ryżem i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować przez 30 minut lub aż płyn zostanie wchłonięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż Brązowy
Dziki Ryż
Seler
Czosnek
Bulion
Cebula
Szałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Zdjąć z ognia; odstawić, przykryty, 10 minut. Wymieszać z wiśniami i pozostałymi składnikami.