Farsz Z Cukinii
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc spróbuj farszu z cukinii. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 156 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 44 centy za porcję, ten przepis okładki 9% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, cukinię, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Farsz Z Cukinii, Farsz Z Cukinii Jabłkowej, oraz Cukinia z farszem z komosy ryżowej podobnych receptur.
Instrukcje
Na małej patelni podsmażyć cebulę i seler na maśle do miękkości; odstawić.
W dużej misce wymieszać mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sól, cynamon i przyprawę drobiową. W małej misce ubić dynię, jajka, mleko i masło; wymieszać z suchymi składnikami aż do zwilżenia. Złóż kostkę chleba, cukinię, ser i mieszankę cebuli.
Przenieś do nasmarowanego 13-calowego. x 9 po. naczynie do pieczenia. Przykryć i piec w temperaturze 325° przez 30 minut. Odkryć; piec 10-15 minut dłużej lub aż lekko rumiane.