Farsz z boczku, pieczarek i ostryg
Farsz z boczku, grzybów i ostryg wymaga ok. 55 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 484 kalorie, 11g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.06 za porcję. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz cebulę, masło, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 33%. Podobne przepisy to Farsz Z Boczku I Ostryg, Farsz Z Ostryg I Boczku, oraz Pieczony łosoś z boczkiem w sosie Pieczarkowo-ostrygowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni; gotować na średnim ogniu, aż równomiernie brązowy.
Usuń boczek do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu, aby osuszyć. Rezerwy krople na patelni.
Dodać masło do kapieli z boczku i rozpuścić na średnim ogniu. Gotować cebulę, czosnek, i grzyby w maśle i kapie, aż cebula karmelizuje, 10 do 15 protokół.
Wlać wino na patelnię; pozwól winu się ogrzać; usuń z ognia.
Umieść kostki farszu w dużej misce.
Wlać mieszankę warzywną na kostki.
Dodać bulion z kurczaka. Złóż ostrygi do mieszaniny.
Przenieść farsz do naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, około 30 minut.