Farsz Rybny Piec
Pieczenie farszu ryb może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 425 kalorii, 28g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na $3.93 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka masła, wody, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%. Spróbuj Farsz Rybny Piec, Filety rybne z farszem, oraz Pomidory z marokańskim farszem rybnym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać wodę, 2 łyżki masła, marchew i pieprz w rondlu.
Dodać farsz i lekko wymieszać.
Łyżka farszu przez środek 3-quart płytkie naczynie do pieczenia. Ułóż ryby z każdej strony farszu.
Roztopić pozostałe masło i wymieszać z sokiem z cytryny i natką pietruszki. Łyżka nad rybą.
Piec w temperaturze 400 stopni F 15 minut lub aż ryba zostanie wykonana.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.