Pieczenie farszu ryb może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 425 kalorii, 28g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na $3.93 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka masła, wody, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%. Spróbuj Farsz Rybny Piec, Filety rybne z farszem, oraz Pomidory z marokańskim farszem rybnym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać wodę, 2 łyżki masła, marchew i pieprz w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Ryż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
2
Podgrzać do wrzenia.
3
Zdjąć z ognia.
4
Dodać farsz i lekko wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
5
Łyżka farszu przez środek 3-quart płytkie naczynie do pieczenia. Ułóż ryby z każdej strony farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
6
Roztopić pozostałe masło i wymieszać z sokiem z cytryny i natką pietruszki. Łyżka nad rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Piec w temperaturze 400 stopni F 15 minut lub aż ryba zostanie wykonana.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.