Farsz pieczony-gruszka może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.22 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu, gęsty chleb, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Farsz Pieczony-Gruszka, Indyk wędzony natarty przyprawą z farszem z pieczonej gruszki i syropem żurawinowym, oraz Farsz Gruszkowy Żurawinowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać plasterki gruszki, i gotować, bez mieszania, 2 protokół lub do złotego koloru. Ostrożnie obrócić plasterki gruszki; gotować przez 2 minuty lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W Syropie
4
Dodaj cebulę, seler, i czosnek; saute 3 minut lub aż lekko rumiane.
Dodać sherry i brandy i gotować, aż płyn prawie wyparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
6
Zdjąć z ognia; ostudzić.
7
Mieszankę gruszki, chleb i pozostałe składniki połączyć w dużej misce, podrzucając delikatnie. Łyżka mieszanki chleba do zapiekanki 2-quart. Przykryć pokrywką i piec w temperaturze 350 przez 45 minut lub do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)