Farsz kukurydziany z szałwią i suszonymi owocami
Farsz z chleba kukurydzianego z szałwią i suszonymi owocami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.65 za porcję. Jedna porcja zawiera 708 kalorii, 15g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, morele, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Brązowy i dziki ryż farsz Indyczy z kasztanami i suszonymi owocami, Farsz z szałwii i chleba kukurydzianego, oraz Farsz kukurydziany z szynką, kasztanami i szałwią.
Instrukcje
Rozłóż chleb kukurydziany na dużej blasze do pieczenia.
Piec, aż chleb kukurydziany wyschnie i zaczyna chrupać, o 15 protokół, obracając kawałki raz w połowie; odstawić. Nie wyłączaj piekarnika.
W międzyczasie rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Cebulę gotować, często mieszając, aż do uzyskania złotego koloru i lepkości, około 20 minut.
Przełożyć do dużej miski.
Wlać bulion, jajka, sól i szałwię i dobrze wymieszać, aby połączyć.
Dodać chleb kukurydziany i wrzucić delikatnie tylko do zwilżenia.
Przenieść mieszaninę do nasmarowanego 9-na 13-cala. naczynie do pieczenia.
Piecz farsz, aż poczuje się jędrny w dotyku, a wierzch zaczyna brązowieć, około 40 minut.