Farsz kukurydziany z szałwią i suszonymi owocami

Farsz kukurydziany z szałwią i suszonymi owocami
Farsz z chleba kukurydzianego z szałwią i suszonymi owocami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.65 za porcję. Jedna porcja zawiera 708 kalorii, 15g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, morele, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Brązowy i dziki ryż farsz Indyczy z kasztanami i suszonymi owocami, Farsz z szałwii i chleba kukurydzianego, oraz Farsz kukurydziany z szynką, kasztanami i szałwią.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozłóż chleb kukurydziany na dużej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb KukurydzianyChleb Kukurydziany
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec, aż chleb kukurydziany wyschnie i zaczyna chrupać, o 15 protokół, obracając kawałki raz w połowie; odstawić. Nie wyłączaj piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb KukurydzianyChleb Kukurydziany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W międzyczasie rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Cebulę gotować, często mieszając, aż do uzyskania złotego koloru i lepkości, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Przełożyć do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
6
Dodaj suszone owoce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone OwoceSuszone Owoce
7
Wlać bulion, jajka, sól i szałwię i dobrze wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
JajkoJajko
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
8
Dodać chleb kukurydziany i wrzucić delikatnie tylko do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb KukurydzianyChleb Kukurydziany
9
Przenieść mieszaninę do nasmarowanego 9-na 13-cala. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
10
Piecz farsz, aż poczuje się jędrny w dotyku, a wierzch zaczyna brązowieć, około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Chleb kukurydziany można łączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Brundlmayer Steinmassl Riesling. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 39 dolarów za butelkę.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Chłodny początek z zapachami lasu sosnowego, jałowca i czerwonej brzoskwini wyskakujących ze szkła. Obfite i solidne; bardzo żywe z dobrym średnim ciałem, chrupiącą świeżością i obfitym ekstraktem; chisseled z żywą kwasowością, która wkrótce całkowicie się zintegruje. Piękny chwyt.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia11
Magazyn