Farsz jabłkowo-Kiełbasowy
Farsz z jabłkami i kiełbasą może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 341 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką jabłka, seler, chleb i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Farsz do kiełbas i jabłek, Farsz Z Kiełbasą Jabłkową, oraz Farsz Kiełbasowo-Jabłkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. posmaruj 13-na-9-calowe naczynie zapiekanki; lekko płaszcz jedną stronę dużego kawałka folii z masłem. Na dużej patelni na średnim ogniu, ciepły olej.
Dodać kiełbasę i gotować, mieszając i rozbijając na małe kawałki drewnianą łyżką, aż nie będzie już różowy, o 8 protokół. Użyj łyżki szczelinowej, aby usunąć kiełbasę do dużej miski; rezerwy tłuszczu na patelni.
Dodaj cebulę i seler na patelni i gotować 5 protokół, mieszając.
Dodać czosnek, jabłka, szałwię i pietruszkę i gotować 5 minut dłużej, często mieszając.
Zdjąć z ognia i dodać mieszaninę do kiełbasy.
Dodać kostki chleba do mieszanki kiełbasy, wrzucić, aż dobrze połączone. Doprawić solą i pieprzem i jeszcze raz wrzucić. Delikatnie wymieszać bulion z kurczaka, następnie jajko. Wymieszać łyżką do naczynia żaroodpornego, przykryć masłem folią i piec 40 minut.
Wyjąć folię i piec około 20 minut dłużej, aż farsz będzie chrupiący i złoty na wierzchu.