Farsz Farsz Farszowy O Smaku Grzybowym

Farsz Farsz Farszowy O Smaku Grzybowym
Farsz Farszowy o smaku grzybowym może być tylko przystawką, której szukasz. Na 3,24 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 399 kalorii, 31g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jeśli masz wino porto, wątróbkę z indyka, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chipsy Ziemniaczane O Smaku Farszu, Nadzienie świąteczne o smaku pizzy (lub Dressing), oraz Farsz Grzybowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grzyby borowiki moczyć w gorącej wodzie przez 20 minut. Grzyby wycisnąć do sucha i drobno posiekać. Odcedzić moczenie cieczy i rezerwy. Chleb rozedrzeć na kawałki i namoczyć w mleku. Grubo posiekać wątrobę i marynować w koniaku i Porto.Roztopić masło w dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
KoniakKoniak
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
WątrobaWątroba
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać cebulę i gotować, mieszając, przez 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodać wszystkie grzyby i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby są ładnie rumiane i suche, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4
Zmielone mięso umieścić w dużej misce. Wycisnąć moczony chleb garściami, aby wyeliminować jak najwięcej płynu, jak to możliwe, i dodać go do mielonego mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
5
Dodać wątróbkę z indyka z marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka Z IndykaWątróbka Z Indyka
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
6
Dodać mieszaninę grzybów, żółtka, szałwia, pietruszka, tymianek, sól, pieprz, i gałka muszkatołowa. Zagnieść mieszaninę razem z rękami, aż bardzo dobrze wymieszane. Podsmażyć odrobinę farszu na maśle; posmakować i wyregulować przyprawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych

Składniki

32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzukoniakkoniak11 łyżka suszonego oreganosuszone borowikisuszone borowiki11 łyżka suszonego oregano1 woreczek świeżego, umytego szpinaku1 woreczek świeżego, umytego szpinaku2largesżółtka jajżółtka jaj22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzudrobno mielona świeża pietruszkadrobno mielona świeża pietruszka15świeże liście szałwii, drobno mielone (lub 1 łyżka suszonej szałwii)świeże liście szałwii, drobno mielone (lub 1 łyżka suszonej szałwii)113opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeświeże grzyby shiitake, oczyszczone, przycięte i grubo pokrojoneświeże grzyby shiitake, oczyszczone, przycięte i grubo pokrojone1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeżo zmielony czarny pieprz, dodatkowo do smakuświeżo zmielony czarny pieprz, dodatkowo do smaku454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge1/3 opakowania bardzo szerokiego makaronu jajecznego1/3 opakowania bardzo szerokiego makaronu jajecznego3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszoneciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszone1szczyptaświeżo Starta gałka muszkatołowaświeżo Starta gałka muszkatołowa1łyżka czerwony ocet winnycebula drobno posiekanacebula drobno posiekana113opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeboczniaki świeże, oczyszczone, przycięte i grubo pokrojoneboczniaki świeże, oczyszczone, przycięte i grubo pokrojone454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgemielony świeży Tyłek wieprzowymielony świeży Tyłek wieprzowy32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuwino portowino porto11 łyżka suszonego oreganosól, plus dodatkowo do smakusól, plus dodatkowo do smaku1wątróbka z indyka, obszyta tłuszczem i przebarwionymi Plamami, spłukana i poklepana na suchowątróbka z indyka, obszyta tłuszczem i przebarwionymi Plamami, spłukana i poklepana na sucho42 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumasło niesolonemasło niesolone1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegorąca wodagorąca woda102 łyżki roztopionego masłaczerstwy jędrny biały chleb, Skórki usunięteczerstwy jędrny biały chleb, Skórki usunięte170opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeświeże białe pieczarki, oczyszczone, przycięte i grubo pokrojoneświeże białe pieczarki, oczyszczone, przycięte i grubo pokrojone
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia30
Magazyn