Farsz Farszowy o smaku grzybowym może być tylko przystawką, której szukasz. Na 3,24 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 399 kalorii, 31g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jeśli masz wino porto, wątróbkę z indyka, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chipsy Ziemniaczane O Smaku Farszu, Nadzienie świąteczne o smaku pizzy (lub Dressing), oraz Farsz Grzybowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Grzyby borowiki moczyć w gorącej wodzie przez 20 minut. Grzyby wycisnąć do sucha i drobno posiekać. Odcedzić moczenie cieczy i rezerwy. Chleb rozedrzeć na kawałki i namoczyć w mleku. Grubo posiekać wątrobę i marynować w koniaku i Porto.Roztopić masło w dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, mieszając, przez 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać wszystkie grzyby i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby są ładnie rumiane i suche, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4
Zmielone mięso umieścić w dużej misce. Wycisnąć moczony chleb garściami, aby wyeliminować jak najwięcej płynu, jak to możliwe, i dodać go do mielonego mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
5
Dodać wątróbkę z indyka z marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka Z Indyka
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
6
Dodać mieszaninę grzybów, żółtka, szałwia, pietruszka, tymianek, sól, pieprz, i gałka muszkatołowa. Zagnieść mieszaninę razem z rękami, aż bardzo dobrze wymieszane. Podsmażyć odrobinę farszu na maśle; posmakować i wyregulować przyprawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Gałązki Rozmarynu
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek