Farsz Farsz Farszowy O Smaku Grzybowym

Farsz Farsz Farszowy O Smaku Grzybowym
Farsz Farszowy o smaku grzybowym może być tylko przystawką, której szukasz. Na 3,24 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 399 kalorii, 31g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jeśli masz wino porto, wątróbkę z indyka, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chipsy Ziemniaczane O Smaku Farszu, Nadzienie świąteczne o smaku pizzy (lub Dressing), oraz Farsz Grzybowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grzyby borowiki moczyć w gorącej wodzie przez 20 minut. Grzyby wycisnąć do sucha i drobno posiekać. Odcedzić moczenie cieczy i rezerwy. Chleb rozedrzeć na kawałki i namoczyć w mleku. Grubo posiekać wątrobę i marynować w koniaku i Porto.Roztopić masło w dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
KoniakKoniak
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
WątrobaWątroba
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać cebulę i gotować, mieszając, przez 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać wszystkie grzyby i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby są ładnie rumiane i suche, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4
Zmielone mięso umieścić w dużej misce. Wycisnąć moczony chleb garściami, aby wyeliminować jak najwięcej płynu, jak to możliwe, i dodać go do mielonego mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
5
Dodać wątróbkę z indyka z marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka Z IndykaWątróbka Z Indyka
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
6
Dodać mieszaninę grzybów, żółtka, szałwia, pietruszka, tymianek, sól, pieprz, i gałka muszkatołowa. Zagnieść mieszaninę razem z rękami, aż bardzo dobrze wymieszane. Podsmażyć odrobinę farszu na maśle; posmakować i wyregulować przyprawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek

Składniki

33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calakoniakkoniak12 łyżeczki czosnku w proszkususzone borowikisuszone borowiki12 łyżeczki czosnku w proszku1 woreczek świeżego, umytego szpinaku1 woreczek świeżego, umytego szpinaku2largesżółtka jajżółtka jaj23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 caladrobno mielona świeża pietruszkadrobno mielona świeża pietruszka15świeże liście szałwii, drobno mielone (lub 1 łyżka suszonej szałwii)świeże liście szałwii, drobno mielone (lub 1 łyżka suszonej szałwii)1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeże grzyby shiitake, oczyszczone, przycięte i grubo pokrojoneświeże grzyby shiitake, oczyszczone, przycięte i grubo pokrojone1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeżo zmielony czarny pieprz, dodatkowo do smakuświeżo zmielony czarny pieprz, dodatkowo do smaku4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1/3 opakowania bardzo szerokiego makaronu jajecznego1/3 opakowania bardzo szerokiego makaronu jajecznego3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 calabanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 cala1szczyptaświeżo Starta gałka muszkatołowaświeżo Starta gałka muszkatołowa1łyżka czerwony ocet winnycebula drobno posiekanacebula drobno posiekana1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.boczniaki świeże, oczyszczone, przycięte i grubo pokrojoneboczniaki świeże, oczyszczone, przycięte i grubo pokrojone4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.mielony świeży Tyłek wieprzowymielony świeży Tyłek wieprzowy33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calawino portowino porto12 łyżeczki czosnku w proszkusól, plus dodatkowo do smakusól, plus dodatkowo do smaku1wątróbka z indyka, obszyta tłuszczem i przebarwionymi Plamami, spłukana i poklepana na suchowątróbka z indyka, obszyta tłuszczem i przebarwionymi Plamami, spłukana i poklepana na sucho43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło niesolonemasło niesolone1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegorąca wodagorąca woda102 łyżki roztopionego masłaczerstwy jędrny biały chleb, Skórki usunięteczerstwy jędrny biały chleb, Skórki usunięte1701 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeże białe pieczarki, oczyszczone, przycięte i grubo pokrojoneświeże białe pieczarki, oczyszczone, przycięte i grubo pokrojone
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia30
Magazyn