Farsz Dymny Chorizo
Farsz Smoky Chorizo to bezmleczne przystawka. Jedna porcja zawiera 329 kalorii, 11g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pomidor befsztyk, chorizo, papryka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Smoky Baked Beans with Chorizo, Chorizo i krewetki Quesadillas z dymionym Guacamole, oraz Smoky Chicken and chorizo Mexican Enchilada zapiekana Zapiekanka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej patelni do pieczenia, toast brioche przez 15 do 20 minut, mieszając od czasu do czasu, aż złoty i suche.
Przełożyć kostki do dużej miski.
Na dużej patelni, rozgrzać olej.
Dodać chorizo, cebula i czosnek i gotować na umiarkowanie małym ogniu, często mieszając, aż cebula zmięknie, 8 do 10 protokół. Odchylić patelnię i łyżkę tłuszczu.
Dodaj pomidora i paprykę na patelni i gotować na umiarkowanym ogniu przez 3 protokół.
Dodać wino i gotować, aż prawie odparuje.
Dodać mieszaninę do kostek brioche, wraz z pietruszką i tymiankiem.
W misce ubijamy bulion z jajkami i lekko doprawiamy solą i pieprzem.
Wlać mieszaninę na brioche i wrzucić dobrze.
Przełożyć farsz do dużego, naoliwionego naczynia do pieczenia i przykryć folią.
Piec przez 45 minut. Odkryć i piec przez 20 minut dłużej, aż złoty i chrupiące na wierzchu.
Pozostaw farsz na 10 minut i podawaj.