Farsz Do Chleba Kukurydzianego Południowego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu południowych przepisów, więc spróbuj Południowego nadzienia z chleba kukurydzianego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 291 kalorii. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jeśli masz pod ręką zmniejszony bulion z kurczaka sodowego, seler, przyprawę do drobiu i kilka innych składników, możesz to zrobić. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Południowo-zachodni chleb kukurydziany farsz z kukurydzą i Zielonymi Chili, Chleb Kukurydziany Południowy, oraz Southern Corn Bread Dressing.
Instrukcje
Połącz mieszankę chleba kukurydzianego, mleko i jajko w dużej misce, dobrze mieszając.
Wlać ciasto do 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 400 przez 18 do 20 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.
Niech chleb kukurydziany lekko ostygnie. Pokruszyć chleb kukurydziany w dużej misce; odstawić. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 37
Płaszcz dużą patelnię nonstick z gotowania sprayu; dodać cebulę i seler. Gotować, stale mieszając, 4 minuty lub do miękkości.
Dodaj warzywa, ubite jajko, szałwię, przyprawę do drobiu, pieprz i chleb w kostkach do pokruszonego chleba kukurydzianego.
Dodaj bulion, mieszając tylko do zwilżenia.
Wlać mieszaninę do 1-ćwiartkowego naczynia do pieczenia i piec, odsłonięty, w 375 przez 30 minut lub do złotego koloru.