Farsz do chleba kukurydzianego chorizo może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 344 kalorie, 12g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje 85 centów za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, mączkę kukurydzianą, szałwię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chleb kukurydziany i farsz Chorizo, Chorizo i farsz do chleba kukurydzianego, oraz Chile-pieczony indyk z Chorizo-farszem do chleba kukurydzianego.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 204° z półką w środku i masła 8-calowy kwadratowy patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
W dużej misce wymieszać mąkę kukurydzianą, mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Mąka Kukurydziana
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Mleko, jajko i masło ubić w małej misce i wymieszać z suchymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mleko
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wlać ciasto na maślaną patelnię do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
5
Piec, aż złoty i tester wyjdzie czysty, 25 do 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Schłodzić chleb kukurydziany na patelni na stojaku 10 minut, a następnie włączyć na stojaku do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Kukurydziany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Chleb kukurydziany pokroić w kostkę 3/4 cala i umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Kukurydziany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Roztopić masło w 12-calowej patelni ciężkiej na średnim ogniu, następnie dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj chorizo, kukurydza, szałwia, sól, i pieprz i gotować, mieszając od czasu do czasu, 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Pieprz
Kukurydza
Szałwia Lekarska
Sól
3
Zdjąć z ognia i dodać natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-nać
4
Wrzucić mieszaninę chorizo z chlebem kukurydzianym i przenieść do 13-przez 9-calowej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Kukurydziany
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
5
Mżawka z rosołem z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka
6
Piec w temperaturze 400 ° F odkryte, aż złoty kolor, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
* Spanish chorizo to kiełbasa wieprzowa suszona na sucho, która ma charakterystyczny dymny smak z pimentón de la Vera, słodkiego czerwonego chile uprawianego w dolinie La Vera w zachodniej Hiszpanii i powoli suszona dymem, zanim zostanie zmielona na proszek. Istnieje wiele różnych marek hiszpańskiego chorizo i różnią się zaskakująco wyglądem, teksturą i smakiem. Niektóre są importowane z Hiszpanii, a niektóre są produkowane w Stanach Zjednoczonych. Hiszpańska marka, którą szczególnie lubimy, to Palacios, który jest dostępny na niektórych rynkach specjalnych, rynkach latynoskich i wysyłkowo od tienda.com. * chleb kukurydziany można piec 1 dzień wcześniej i przechowywać w temperaturze pokojowej.* Farsz może być montowany bez zapasów na 4 godziny i przechowywany, luźno pokryty, w temperaturze pokojowej.
Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Chateau Ste. Michelle Riesling z 4.4 z 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.