Farsz Chlebowo-owocowy
Farsz Chlebowo-owocowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 399 kalorii, 7G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jeśli masz masło, cebulę, pietruszkę płaską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Brązowy farsz chlebowy z owocami, chleb owocowy, jak zrobić chleb owocowy lub bułki owocowe, oraz Kotlety Z Farszem Owocowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. chleb tostowy na 2 duże blachy do pieczenia, obracając kawałki dwa razy, aż do wyschnięcia, 18 protokół.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać jabłka, seler i cebula, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, 15 protokół.
W dużej misce połącz mieszankę jabłek z rodzynkami, chlebem, bulionem, pietruszką oraz solą i pieprzem do smaku.
Przenieś do dużego, płytkiego naczynia do pieczenia lub żaroodpornego naczynia do serwowania.
Skropić dodatkowym bulionem, w zależności od pożądanej wilgotności; przykryć szczelnie folią aluminiową.
Piecz farsz przez 30 minut (zacznij około 25 minut przed zakończeniem gotowania indyka).
Wyjąć folię i piec przez 15 minut dłużej.