Farsz Boczkowo-Kukurydziany
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać boczek-chleb kukurydziany farsz spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 54 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, wodę, sól przyprawioną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Farsz Kukurydziano-Boczkowy, Farsz Jabłkowy Boczek Kukurydziany, oraz Bezglutenowy chleb kukurydziany i boczek farsz.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 8-calowy kwadratowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. W 12-calowej patelni nonstick, gotować boczek na średnim ogniu o 6 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane, ale nie chrupiące. Wymieszać paprykę i cebulę. Gotować 3 do 4 minut, mieszając od czasu do czasu, do miękkości. Wymieszać z żurawiną.
Dodać wodę; podgrzać do wrzenia.
Wymieszać farsz, sól doprawioną i majeranek, aż dobrze wymieszać. Łyżka do naczynia do pieczenia.
Przykryć folią; piec około 30 minut lub do całkowitego ogrzania.