Farro z grubym Pesto

Farro z grubym Pesto
Farro z grubym Pesto jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 416 kalorii. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. Udaj się do sklepu i odbierz ser pecorino, czosnek, liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Farro Z Grubym Pesto, Serowe Pesto Farro, oraz Sałatka Farro z pietruszkowym pesto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Bulion z kurczaka zagotować w dużym rondlu na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać farro i wymieszać, aby połączyć. Zmniejszyć ogień do niskiego i dusić farro, pokryte, do miękkości, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
3
Odcedzić farro i odstawić do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Tymczasem w maszynce połączyć pietruszkę, bazylia, tymianek i czosnek. Pulsuj, aż zioła zostaną grubo posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
5
Dodać oliwę z oliwek, ocet, sól i pieprz. Pulse ponownie, aż zioła zrobić grubą mieszaninę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
(duża Tuba)(duża Tuba)
6
Wrzucić ciepłe farro z grubej pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
7
Przełożyć do miski. Używając obieraczki do warzyw na klinie sera, aby uzyskać około 1/2 szklanki wiórków serowych. Dodać farro z wiórkami serowymi i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
FarroFarro
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia33
Magazyn