Farro Risotto

Farro Risotto
Przepis Farro Risotto może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 15 minut. Jedna porcja zawiera 732 kalorie, 20g białka, oraz 19g tłuszczu. Na $3.99 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz ricottę, grzyby crimini, marsala i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Słodka kukurydza, Goudan i Farro Risotto Plus 15 Farro s, które pokochasz na zawsze, Farro Risotto, oraz Farro Risotto.

Instrukcje

1
Przykryj suszone borowiki 1/2 szklanki niedawno przegotowanej wody, a następnie napełnij czajnik i ponownie połóż go na ogniu, jeśli przygotowujesz bulion koncentratem, kostką lub proszkiem. W szerokim, ciężkim rondlu (który jest wyposażony w pokrywkę) dodać 2 łyżki oleju i drobną plątaninę pora jadeitu i gotować, często mieszając, przez około 5 minut lub do czasu, aż pory zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Odcedzić borowiki, rezerwując płyn do namaczania, a następnie posiekać i dodać je do patelni. Dobrze wymieszać, następnie dodać farro i obrócić delikatnie, ale dokładnie na patelni. Napij się wody z Marsali i porcini i pozwól jej się bąbelkować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
FarroFarro
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Uzupełnić bulion zgodnie z życzeniem i dodać go do patelni farro, wymieszać, doprowadzić do wrzenia, a następnie zacisnąć na pokrywce, zmniejszyć ogień i pozwolić mu gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, aż farro zostanie ugotowany i cały płyn wchłonie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
FarroFarro
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Podczas gotowania farro, ogrzać pozostałe 2 łyżki oleju na średniej wielkości patelni i gotować pokrojone grzyby crimini przez około 5 minut lub do momentu, gdy zaczną zmiękać (będą najpierw wydawać się alarmująco suche), w którym momencie dodać tymianek, zetrzeć (lub mielone i dodać) czosnek, i gotować przez kolejne 5 minut lub aż grzyby są soczyste i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
FarroFarro
Mięso MieloneMięso Mielone
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Usuń z ciepła, jeśli nadal jest czas na zegarze dla farro. Gdy Farro jest gotowane, zdjąć go z ognia, zbyt, i dodać gotowane grzyby. Wymieszać z ricottą i parmezanem (stopią się w ogniu farro), aż farro będzie kremowe, następnie posypać natką pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
FarroFarro
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia62
Magazyn