Farro Risotto

Farro Risotto
Przepis Farro Risotto może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 15 minut. Jedna porcja zawiera 732 kalorie, 20g białka, oraz 19g tłuszczu. Na $3.99 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz ricottę, grzyby crimini, marsala i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Słodka kukurydza, Goudan i Farro Risotto Plus 15 Farro s, które pokochasz na zawsze, Farro Risotto, oraz Farro Risotto.

Instrukcje

1
Przykryj suszone borowiki 1/2 szklanki niedawno przegotowanej wody, a następnie napełnij czajnik i ponownie połóż go na ogniu, jeśli przygotowujesz bulion koncentratem, kostką lub proszkiem. W szerokim, ciężkim rondlu (który jest wyposażony w pokrywkę) dodać 2 łyżki oleju i drobną plątaninę pora jadeitu i gotować, często mieszając, przez około 5 minut lub do czasu, aż pory zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Odcedzić borowiki, rezerwując płyn do namaczania, a następnie posiekać i dodać je do patelni. Dobrze wymieszać, następnie dodać farro i obrócić delikatnie, ale dokładnie na patelni. Napij się wody z Marsali i porcini i pozwól jej się bąbelkować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
FarroFarro
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Uzupełnić bulion zgodnie z życzeniem i dodać go do patelni farro, wymieszać, doprowadzić do wrzenia, a następnie zacisnąć na pokrywce, zmniejszyć ogień i pozwolić mu gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, aż farro zostanie ugotowany i cały płyn wchłonie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
FarroFarro
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Podczas gotowania farro, ogrzać pozostałe 2 łyżki oleju na średniej wielkości patelni i gotować pokrojone grzyby crimini przez około 5 minut lub do momentu, gdy zaczną zmiękać (będą najpierw wydawać się alarmująco suche), w którym momencie dodać tymianek, zetrzeć (lub mielone i dodać) czosnek, i gotować przez kolejne 5 minut lub aż grzyby są soczyste i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
FarroFarro
1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Usuń z ciepła, jeśli nadal jest czas na zegarze dla farro. Gdy Farro jest gotowane, zdjąć go z ognia, zbyt, i dodać gotowane grzyby. Wymieszać z ricottą i parmezanem (stopią się w ogniu farro), aż farro będzie kremowe, następnie posypać natką pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
FarroFarro
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia62
Magazyn